Előléptetés

2023.03.01. 15:02

Kinevezték Szekszárd tűzoltóparancsnokát

Dr. Góra Zoltán tűzoltó altábornagy, a Katasztrófavédelem főigazgatója a tavaly június óta parancsnoki feladatok ellátásával megbízott Király Zsolt századost március elsejei hatállyal kinevezte a Szekszárdi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság élére, egyúttal őrnagyi rendfokozatba léptette elő a vármegyeszékhely parancsnokát.

TEOL

Balázs Gábor, vármegyei katasztrófavédelmi igazgató (balról) gratulált Király Zsolt parancsnoki kinevezéséhez (Fotó: TVMKI)

A frissen kinevezett parancsnokot a Szekszárdi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság két szolgálati csoportjának váltása előtt köszöntötte dr. Balázs Gábor tűzoltó dandártábornok, a Tolna Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója, aki beszédében az elmúlt két év tapasztalatait osztotta meg a felsorakozó állománnyal. Elmondta, hogy a jövőben is számít a szekszárdi parancsnok és a vármegyeszékhely tűzoltóinak munkájára, amelynek az elmúlt időszakban elért érdemeit méltatta. Az Igazgató hangsúlyozta, hogy a jövőben is hasonló pozitív hozzáállást vár el a készenléti állománytól.

Király Zsolt tavaly júniusi megbízásáról itt írtunk részletesen. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában