Baleset

2023.05.25. 09:21

Rendőrkocsinak ütközött és megsérült egy ittas autós

Rendőrautónak hajtott és megsérült egy ittas autós szerdán Iregszemcse közelében – tájékoztatott csütörtökön a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

TEOL

Egy 21 éves iregszemcsei férfi közlekedett autóval szerda délután hat óra körül Iregszemcse-Okrádpuszta irányából Iregszemcse-Csehipuszta irányába. Egy egyenes útszakaszon, vele szemben közlekedett egy megkülönböztető fény- és hangjelzéssel ellátott rendőrautó. Az egyenruhások ellenőrzés alá szerették volna vonni a sofőrt, ezért megálltak és bekapcsolták a megkülönböztető fényjelzést. Az autóból kiszállt az egyik rendőr, hogy karjelzéssel megállítsa a szemből érkező kocsit. 

Fotó: Police.hu

A férfi – mivel nem az útviszonynak megfelelően választotta meg a sebességét – fékezni kezdett, majd a jobbra letért az úttestről.  A kocsi megcsúszott a füves útpadkán, majd az álló rendőrautónak  ütközött. Mindkét járműben anyagi kár keletkezett és az autót vezető férfi könnyebben megsérült, esetében a szonda pozitív értéket jelzett. Az ittas sofőr a biztonsági övet sem használta.

Mint azt megírtuk, szintén szerdán megsérült egy motoros, miután árokba hajtott Dúzson.

 

Címkék#balesetek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában