Közúti ellenőrzés

2023.07.04. 09:53

El akarta kerülni az igazoltatást, rossz vége lett

Hétfőn este tíz óra után történt egy könnyű sérüléssel járó baleset. Egy férfi közlekedett KSR TTX MOTO típusú 2200 W-os elektromos segédmotoros kerékpárjával Dombóvár belterületén a Rákóczi utcában az Erzsébet utca irányából – tájékoztatott a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Teol.hu

Forrás: police.hu

A Rákóczi utca 130-as szám előtti útszakaszon a rendőrök közúti ellenőrzést hajtottak végre, mely során az említett motorost ellenőrzés alá akarták vonni. Az intézkedő rendőr jelzése ellenére a motoros nem lassított, amikor mellé érkezett, a jármű kormányának jobb oldalával nekiütközött a karjának. 

Az ütközés hatására a motoros elvesztette az egyensúlyát és elesett, fejjel a szolgálati járműnek ütközött. A motoros elmondása szerint nem kötött a járműre kötelező gépjármű felelősség biztosítást, ezért nem akart megállni. A baleset során az igazoltató rendőr könnyebben megsérült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában