Vádirat

2023.08.07. 21:33

Alig volt tizennégy éves, de beszervezték prostinak

A vádlott, egy húszas éveiben járó nő, bemutatta ismerőseinek, akikkel aztán le is feküdt az akkor 14 éves kislány. A nőnek és társainak kerítés miatt kell felelnie a bíróságon – számolt be róla a SONLINE.

Teol.hu

Illusztráció: Dombóvári Tamás

A vádirat lényege szerint a maga is prostituált nő 2021 szeptemberében felajánlotta a 14. életévét éppen csak betöltött sértettnek, hogy ha ő is hasonló módon szeretne pénzhez jutni, akkor bemutat neki olyan férfiakat, akikkel ellenszolgáltatásért szexuális kapcsolatot létesíthet.

Illusztráció: Dombóvári Tamás

Mivel a kiskorú lány könnyű pénzkereseti lehetőséget látott a dologban, elfogadta a vádlott ajánlatát, akinek a közvetítésével három férfival létesített szexuális kapcsolatot pénzért. A vádlottnak többen is segítettek ennek megszervezésében: egyik ismerőse kuncsaftot hajtott fel neki, illetve fuvarozta a kislányt, míg a vádlott testvére és annak élettársa szintén a kiskorú sértett szállításában működött közre.

Az utóbbi párosnak lőszerrel visszaélés bűntette miatt is felelniük kell, mivel az üggyel összefüggésben a lakóhelyükön tartott kutatás során a nyomozó hatóság 18 német, illetőleg brazil gyártmányú puska- és pisztolytöltényt foglalt le, melyek tartására a vádlottak nem rendelkeztek engedéllyel.

A Kaposvári Járási Ügyészség tizennyolcadik életévét be nem töltött személy sérelmére folytatólagosan elkövetett kerítés bűntette és más bűncselekmények miatt emelt vádat a húszas éveiben járó nővel és három társával szemben. 

Az ügyészség a Kaposvári Járásbíróságra benyújtott vádiratában a bűncselekményben vezető szerepet játszó nővel és a prostitúcióból származó pénzből is részesülő ismerősével szemben végrehajtandó, míg testvérével és annak élettársával szemben felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására, illetőleg a kiskorúakkal kapcsolatos foglalkozástól eltiltás alkalmazására tett indítványt.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában