Közlekedés

2023.08.28. 10:25

Lopott autóval, ittasan, jogsi nélkül hajtott gyorsan, vitte is a betonoszlopot

Vasárnap reggel, röviddel hét óra előtt egy férfi közlekedett autóval a 6532-es számú úton Kurd irányából Dúzs irányába – tudtuk meg a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányságtól.

Teol.hu

Forrás: police.hu

Haladása során, Csibrákon balesetet okozott. Mivel túl gyorsan haladt, egy közúti jelzőtáblát még ki tudott kerülni, de aztán letért az úttestről a menetiránya szerinti bal oldalon. Ott egy beton oszlopnak ütközött, azt kidöntötte, majd egy ház kerítését átszakítva az udvaron állt meg.

A balesetben a sofőr könnyebben megsérült. Mint kiderült, a fiatalember jogosítvánnyal nem rendelkezik, a vezetés megkezdése előtt alkoholt fogyasztott és a biztonsági övet sem használta. Ráadásul az autó sem a sajátja volt, azt elkötötte. A férfi ellen ittas vezetés és jármű önkényes elvétele miatt büntető, az engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési, míg a biztonsági öv használatának elmulasztása miatt közigazgatási eljárás indult.

Pénteken egy Szakályból Tamásiba tartó autós nem tartotta be az oldaltávolságot előzése közben, a vétlen autós borult miatta árokba.

Vasárnap reggel motoros sérült meg súlyosan, mert nem az útviszonyoknak megfelelően közlekedett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában