Nyomozás

2023.08.25. 11:47

Nem a legélesebb kés a fiókban

Még 2019 nyarán egy családi vitával indult, majd több szálon futottak az események abban az ügyben, mely a napokban fejeződött be a Szekszárdi Rendőrkapitányságon.

Teol.hu

Fotó: police.hu

Debreceniné Farkas Edit, a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjének tájékoztatása alapján egy júniusi estén érkezett bejelentés a rendőrségre, miszerint egy szekszárdi portán verekedés van. Az elsőként kiérkező helyi egyenruhásoknak elmondta az egyik érintett, hogy 

a korábban ott vásárolt „anyag” minősége nem volt megfelelő, ezt kívánta számon kérni az eladón.

Az ügyben eljárás indult a kapitányságon, új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntette miatt. A nyomozók tanúkat hallgattak ki, több ingatlanon kutatást tartottak. A beszerzett bizonyítékok alapján egy, az elkövetés idején 31 éves helyi férfit többféle törvénysértés miatt gyanúsítottak meg. Szerhasználó volt, de többeknek értékesített is. 

Egy alkalommal elkötötte ismerőse autóját, amit a „szer” hatása alatt vezetve egy baleset során összetört, 800 ezer forintos kárt okozva. Nem ez volt az egyetlen eset, hogy bódultan ült volán mögé. Az eljárás befejezését nehezítette, hogy a férfi többször elköltözött, előbb csak a vármegyén belül, aztán külföldre távozott. Első hazatérésekor a repülőtéren elfogták a rendőrök, de karanténba került, ahonnan ismét külföldre szökött, ezért ellene elfogatóparancs van érvényben.

A Szekszárdi Rendőrkapitányságon befejezték az ügy vizsgálatát és az iratokat vádemelési javaslattal átadták az illetékes ügyészségnek.

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában