Közlekedés

2023.09.01. 09:44

A vármegyében több anyagi kárral járó baleset is történt

Csütörtökön három anyagi káros baleset is történt – tájékoztatott a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Teol.hu

Képünk illusztráció.

Forrás: Shutterstock

Parkolói koccanás volt Pincehelyen, a Vörösmarty téren. Egy ismeretlen személy az általa vezetett, ismeretlen rendszámú autóval közlekedett a Kossuth Lajos utca irányából a Nagyváradi utca irányába. Haladása során, az úton szemből érkező forgalom miatt lehúzódott, de figyelmetlensége miatt egy ott parkoló kocsinak ütközött, majd adatai hátrahagyása nélkül távozott.

Negyed tíz körül egy férfi közlekedett Szekszárd, Sport utcában a Mátyás király utca irányából a Keselyűsi út irányába. Haladása során a Sport utca - Keselyűsi út kereszteződésében az "Elsőbbségadás kötelező" jelzőtábla utasítása ellenére nem biztosított elsőbbséget a védett úton neki balról, a belső forgalmi sávban érkező és a Hunyadi utca irányába közlekedő kocsinak, így összeütköztek. Személyi sérülés nem történt.

Este, röviddel fél nyolc előtt egy férfi közlekedett autóval Szekszárd, Rákóczi utcában a Széchenyi utca irányából a Palánki út irányába a belső forgalmi sávban. Haladása során előtte, egy lassabb jármű haladt, ezért ő a külső sávba szándékozott sávot váltani. A manőver során nem volt elég körültekintő, nem biztosított elsőbbséget a vele azonos irányban, a külső forgalmi sávban egyenesen közlekedő kocsinak, ezért nekiütközött.

Csütörtökön egy 9 éves kisfiú és édesanyja hunyt el frontális balesetben Dunaföldvárnál.

Csütörtökön Faddon autós elé vágott egy kerekesszékes nő.

Pénteken hajnalban, szintén Faddon villanyoszlop betongyámjának csapódott egy Suzuki.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában