Tragikus baleset

2023.09.01. 09:40

Frontálisan ütközött egy kamion és egy személyautó

Teol.hu

Forrás: police.hu

Mint azt korábban megírtunk, 2023. augusztus 31-én 12 óra 40 perc körüli időben egy dunaföldvári nő közlekedett autóval a 6-os számú főúton Dunaföldvár felől Dunaújváros irányába. Haladása során a 84-es kilométerszelvényében, eddig ismeretlen okból, hirtelen áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol frontálisan ütközött a vele szembe közlekedő járműszerelvénnyel.

Az ütközés után a vontatót vezető férfi balra kormányozott, a sodródó járműszerelvény a vontató alá gyűrve tolta maga előtt a személygépkocsit. A járművek a bal oldali meredek partoldalon lehaladva a kukoricaföldön álltak meg. A baleset következtében az autót vezető 49 éves asszony és a jobb első ülésben utazó kilenc éves fia a helyszínen életét vesztette.

A járműszerelvény vezetője könnyebben sérült. A főút forgalmát a helyszínelés és műszaki mentés idejére az M6-os autópályára terelték – tájékoztatott a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Csütörtökön Faddon autós elé vágott egy kerekesszékes nő.

Pénteken hajnalban villanyoszlop betongyámjának csapódott egy Suzuki Faddon.

A vármegyében több anyagi kárral járó baleset is történt, erről összefoglalónkat itt találja.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában