De legalább nem használta

2023.11.27. 14:06

Cserének álcázta a lopást, hamar lebukott

Kávéfőzőt lopott egy férfi az egyik szekszárdi üzletből, de a rendőrök még az előtt a nyomára bukkantak, hogy a gépet használhatták volna.

Révészné Hanol Erzsébet
Forrás: police.hu

Nem jött be a trükk, a kamerafelvételek lebuktatták a tolvajt, aki egy kávéfőző gépet akart ellopni az egyik szekszárdi üzletből. Debreceniné Farkas Edit, a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta, hogy az egyik nagyáruház képviselője a napokban tett bejelentést, mert egy ismeretlen férfi ellopott egy 220 000 forint értékű elektromos gépet.

A fiatalember először az „elhagyott iratai” miatt fordult a vevőszolgálathoz, majd az eladótérbe ment. Onnan egy kávégéppel tért vissza, mondván, azt pár napja vásárolta, de szeretné visszaadni, és kéri az árát. Mivel blokkot nem tudott mutatni, a „csere” nem jött létre, ezért a kávéfőzővel együtt távozott a boltból.

A kamerafelvételek alapján az elkövetőt a nyomozók rövid időn belül azonosították, majd rokona lakásán elfogták. A kávéfőző is előkerült, amit a sértettnek visszaadtak. A tolvajt lopás vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Az ügy vizsgálata a Szekszárdi Rendőrkapitányságon folytatódik – tette hozzá Debreceniné Farkas Edit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában