Feltételesen volt szabadlábon

2024.01.25. 15:09

Fegyvereket és drogot is találtak a szekszárdi dílernél

A TEK munkatársai is részt vettek annak a 28 éves férfinak az elfogásában, aki a gyanú szerint kábítószert és pszichoaktív anyagot árult Szekszárdon.

Révészné Hanol Erzsébet

Fotó: police.hu

A Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársainak közreműködésével fogták el azt a 28 éves szekszárdi férfit, aki a gyanú szerint kábítószert és pszichoaktív anyagot árult. Komlósiné Kiss Anett, a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy a szekszárdi nyomozóknak információjuk volt arról, hogy egy helyi lakos a városban kábítószert és új pszichoaktív anyagot ad el.

A férfi korábban több erőszakos bűncselekményt követett el, melyekért éveket ült börtönben, ahonnan nemrégiben szabadult feltételesen. Ám ez sem riasztotta vissza attól, hogy továbbra is bűncselekményekből éljen. A nyomozóknak információjuk volt arról is, hogy a férfinél lőfegyver lehet, ezért elfogásához a TEK munkatársainak a segítségét kérték, akik 2024. január 24-én elfogták a dílert.

Fotó: police.hu

A férfit elszámoltatták és kábítószer-kereskedelem bűntett, valamint új pszichoaktív anyaggal kereskedés miatt hallgatták ki. T. A. nem tett vallomást, tagadta bűnösségét. Lakhelyén és több más helyszínen is kutatást tartottak, ahol számos kábítószergyanús anyagot – zöld növényi törmeléket, tablettákat és fehér port –, továbbá azok csomagolásához használatos tárgyakat és eszközöket találtak. A kutatás során lefoglaltak több pisztolyt és készpénzt is. A férfi nemcsak árulta, hanem fogyasztotta is a kábítószert, ezt a mintavételek is igazolták. T. A.-t őrizetbe vették, és kezdeményezik letartóztatását.

Fotó: police.hu

A szekszárdi rendőrök vizsgálják, hogy a bűncselekményekkel mások összefüggésbe hozhatók-e.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában