Közlekedés

2024.02.29. 08:43

Súlyosan megsérült egy autós Zomba közelében

Egy súlyos sérüléssel járó és egy anyagi káros baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök szerdán Tolnában.

Teol.hu

Egy autós közlekedett szerda reggel hét óra előtt a 6533-as mellékúton, Zomba térségében Bonyhád irányába. A sofőr a hármas kilométerszelvényben egy enyhén balra ívelő kanyarból kiérve áttért a szemközti sávba, ahol egy arra haladó kocsi oldalának ütközött. A balesetet okozó jármű többször megpördült a tengelye körül. A sofőr a balesetben súlyosan megsérült – tájékoztatott csütörtökön a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Fotó: Szekszárdi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság

Délután negyed kettő körül a 6534-es mellékúton történt egy „utoléréses” baleset a 9-es kilométerszelvényben, Váralja térségében. Egy Mázáról Bonyhád felé közlekedő autós nem tartott megfelelő követési távolságot, későn észlelte, hogy az előtte haladó lassít, majd kikerülési manőverbe kezd, így nekiütközött.

Fotó: Szekszárdi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság

Az egyenruhások egy ittas sofőrt igazoltattak Nagymányokon. A mért eredmény alapján 130 000 forint közigazgatási bírságot és nyolc büntetőpontot szabtak ki.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában