Teljes útzár

2024.03.02. 19:44

A mai a balesetek napja a 6-os főúton: ezúttal három autó ütközött egy őz miatt

Balesetről érkezett bejelentés 2024. március 2-án néhány perccel este hét óra előtt – tájékoztatott a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Teol.hu

Három autó ütközött Sötétvölgynél

Fotó: Bencze P.

Egy, az úttestre kiugrott őz miatt szenvedett ráfutásos balesetet három gépkocsi a 6-os főút 146-os kilométerszelvénye közelében, Sötétvölgynél.

Fotó: B.P.

A városi hivatásos tűzoltók két járművet áramtalanítottak. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes útlezárás van az érintett útszakaszon. A Szekszárd felől érkezők kerülni a 65-ös főút felé, a Pécs felől érkezők Bonyhád felé tudnak.

Fotó: B.P.

Ez már a 3. baleset a mai napon a hatos számú főúton, először két gépkocsi ütközött Szekszárd térségében, a 6-os főút 140-es kilométerszelvényénél, a körforgalom előtt dél körül.

13 óra után Budapest felől Paks irányába tartott egy kocsi, aminek a sofőrje lesodródott az útról, elvesztette uralmát a járműve felett, és az út szélén kidöntött egy villanyoszlopot. A sofőr ittas volt, valamint jogosítvány nélkül hajtott.

A 61-esen is történt ma egy baleset Tamásinál, nem sokkal reggel negyed kilenc előtt. Akkor két személygépkocsi ütközött össze ismeretlen körülmények között.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában