Teol.hu videó

2024.03.01. 18:16

Kiderült, mi okozta a brutális Szekszárd melletti balesetet (Videóval)

Sikerült beszélnünk a péntek délután, Szekszárdtól nem messze történt baleset elszenvedőivel. Akciófilmekben látni csak olyan képsorokat, mint amivel azok szembesültek, akik a hét utolsó munkanapján a 6-os úton próbáltak Szekszárd és Paks között közlekedni a munkaidő lejárta körüli időszakban. Amint arról korábban beszámoltunk, két személyautó ütközött össze, az egyik a tetejére borulva, az árokban kötött ki, míg a másik jármű orral ráhajtott a felborult kocsira.

Bencze Péter

Akciófilmbe illő jelenet játszódott le (Fotó: Bencze Péter)

Hátulról csapódott bele az egyik kocsi a másikba. Az elől haladó járműben egy idős férfi és egy nő utaztak. A mögöttük haladóban pedig egy fiatal család, a hátsó ülésen egy hat éves kisfiú is ült. Az édesapa azt mondta portálunknak, egy pillanat alatt következett be a baleset. A férfi arról számolt be, hogy nagyjából 80-90-el mentek az előttük haladó kocsi mögött, amikor az egyszer csak hirtelen fékezni kezdett, majd indexelt is a sofőr. Ők viszont már nem tudtak megállni és kikerülni sem a másik kocsit, így egy kitérő manőver közben belecsapódtak a jármű hátsó részébe.

A portálunknak nyilatkozó férfi azt is mondta, az előtte haladó kocsi azért kezdett hirtelen fékezni, mert a benne ülők közül valaki vizelni akart. A csodával határos módon a balesetben végül senki nem sérült meg. 

Próbáltuk megkérdezni a másik kocsit vezető férfit is, azzal kapcsolatban, hogy mire emlékszik az ütközés előtti pillanatokból, ő viszont csak annyit mondott, a másodperc tört része alatt történt a baleset, mást nem akart elmondani.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában