Teol.hu videó

2024.03.07. 08:59

Megpördült és egy ház falának csapódott egy autó Szekszárdon (Videóval)

Három anyagi káros balesetnél intézkedtek a rendőrök Tolna vármegye útjain csütörtökön – tájékoztatott a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Teol.hu

Megpördült és egy ház falának ütközött egy autó Szekszárdon

Fotó: Makovics Kornél

Csütörtök délelőtt 10 óra körül egy szekszárdi parkolóból kitolató sofőr volt figyelmetlen, ezért egy mögötte parkoló kocsinak ütközött. 

Délután három óra körül az 5112-es mellékúton közlekedett egy autós Szekszárdon a Szentmiklósi út irányából Palánk irányába. Egy balra ívelő kanyarhoz érve ismeretlen okból jobbra letért az útról. Egy beton akna fedlapnak ütközve megpördült a tengelye körül és egy ház falának ütközve állt meg. Két órával később szintén a vármegyeszékhelyen vezetéstechnikai hiba miatt történt koccanás. A közlekedési lámpa tilos jelzésénél megálló sofőr nem megfelelően rögzítette a kocsit, hátra gurult, neki a mögötte állónak.

A tegnapi napon egy ittas sofőr akadt fenn az ellenőrzésen. A Pakson igazoltatott férfi 39 ezer forintos közigazgatási bírságot kapott.

Szerdán Dombóváron igazoltattak a járőrök egy sofőrt, aki vezetői engedéllyel nem rendelkezik, KRESZ vizsgát soha nem tett, ráadásul jogerős eltiltás hatálya alatt ült a volán mögé.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában