Öngyilkosság

2024.03.12. 14:52

Miért került kórházba Jánosi György volt sportminiszter?

Drámai események zajlottak hétfőn éjszaka Szekszárdon.

Teol.hu

Jánosi György életét barátai menthették meg

Forrás: MW

Jánosi György életét barátai menthették meg, amikor a volt politikus riasztó üzenetét olvasták a közösségi oldalán – számolt be az esetről a pestisracok.hu. Riasztották a rendőrséget, akik rátaláltak az MSZP alapítójára… Jánosit kórházba szállították.

„Elköszönök én is. És egy jobb világot kívánok mindenkinek” – írta éjjel két óra körül a Facebook-oldalán Jánosi György, volt ifjúsági és sportminiszter. Nem tudjuk, hogy valóban végső búcsúzásnak szánta a sorokat, vagy rosszul lett, mindenestre barátai szinte azonnal aggódni kezdtek érte. Hívták, de nem vette fel a telefont, nem reagált az üzenetekre. Értesítették a rendőrséget, egy járőr el is ment a szekszárdi lakására, ahol megtalálták a szekszárdi politikust...”

„Állampolgári bejelentés érkezett 2024. március 12-én az éjszakai órákban, hogy egy 70 éves szekszárdi férfit nem tudnak elérni ismerősei. A bejelentést követően a Szekszárdi Rendőrkapitányság munkatársai a férfi lakhelyénél biztonsági intézkedést foganatosítottak” – írta a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

 

kép: levélben

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában