Kitüntetés

2024.04.29. 11:43

Tóth Nándor és Kiszlné Kern Márta lett az év Tolna vármegyei rendőrei

A Rendőrség Napja alkalmából átadták az Év Tolna Vármegyei Rendőre kitüntetést.

Révészné Hanol Erzsébet

Tóth Nándor és Kiszlné Kern Márta rendőr alezredesek vehették át idén az Év Tolna Vármegyei Rendőre kitüntetést, amelyet a Rendőrség Napja alkalmából adtak át annak elismerésééül, hogy kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

Kiszlné Kern Márta rendőr alezredes, a Paksi Rendőrkapitányság hivatalvezetője (Fotó: police.hu)

Tóth Nándor rendőr alezredes a Tamási Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztályának vezetője, aki 1992. október 16-án kezdte meg hivatásos szolgálatát a Tamási Rendőrkapitányság járőreként. Helyszínelő és balesetvizsgáló lett 1997. december 16-tól, később szolgálatirányító parancsnok beosztásokban látta el szolgálati feladatait. A Közlekedésrendészeti Alosztály vezetőjeként 2010. november 1. napjától dolgozik.

Tóth Nándor rendőr alezredes a Tamási Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztályának vezetője (Fotó: police.hu)

Kiszlné Kern Márta rendőr alezredes, a Paksi Rendőrkapitányság hivatalvezetője, és 1990. szeptember 1-jén kezdte meg hivatásos szolgálatát a Paksi Rendőrkapitányság állományában. A közterületi szolgálatot követően vizsgáló, majd fővizsgáló beosztásokban dolgozott. A Vizsgálati Osztály osztályvezető-helyettese volt 2021. december 1-jétől, majd 2022. október 1-jétől a Rendőrkapitányság hivatalvezetője lett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában