Alig volt 50 éves

2024.05.22. 07:30

Vonatgázolás Simontornyánál: öngyilkos lehetett az áldozat

Szombaton írtuk meg, hogy vonat gázolt el egy embert Simontornyánál. Az áldozatért mentőhelikopter érkezett, az életét viszont nem sikerült megmenteni. Most már szinte biztos, hogy az 51 éves nő öngyilkosságot követett el.

Bencze Péter

Az 51 éves áldozat vélhetően öngyilkosságot követett el, amikor Simontornyánál a vonat elé ugrott. (illusztráció. MW archívum)

A bajbajutottat a sárbogárdi hivatásos tűzoltók emelték ki a szerelvény alól, de sajnos már nem lehetett megmenteni. Az ügy miatt megkerestük a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányságot, akik azt írták, őket a MÁV egyik munkatársa hívta szombaton nem sokkal délelőtt háromnegyed 11 előtt. 

A bejelentő elmondta, hogy elgázoltak egy asszonyt a Budapestről Dombóvár felé tartó vonattal, nem messze simontornyai vasútállomástól. Amint később kiderült az áldozat a Bács-Kiskun vármegyei Gátéren élt.

A rendőrség közlése szerint a haláleset kapcsán idegenkezűségre utaló körülmény nem merült fel, így az ügy körülményeit közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálják a Tamási Rendőrkapitányságon.

Sikerült a környéken élőkkel is beszélnünk. Ők azt mondták, a nő szándékosan ugorhatott a sínek közé, és a kocsiját a baleset helyszínétől nem messze meg is találták. Információink szerint a tragédia egyébként nem sokkal a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság kőrözést adott ki a nő ellen eltűnés miatt. 

Mindig van segítség!

Ha Ön, vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkisegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában