Szekszárdi Járási Ügyészség

2024.06.07. 09:21

Jóval áron alul adott túl a lopott kerékpáron a tolvaj

Egy óvodai tárolóból vitte el egy gyermek kerékpárját a tolvaj.

Révészné Hanol Erzsébet

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Ellopta egy gyerek biciklijét, aztán jóval áron alul értékesítette azt egy tolvaj. A 22 éves férfi ellen kisebb értékre elkövetett lopás vétsége miatt emelt vádat a Szekszárdi Járási Ügyészség kisebb értékre elkövetett lopás vétsége miatt emelt vádat egy 22 éves férfi ellen.

A vádlott 2024. április 30-án egy óvoda előtti biciklitárolóból ellopta a kiskorú sértett fehér színű gyermekkerékpárját, melynek értéke hatvanezer forint. A férfi ezt követően háromezer forintért értékesítette  a kerékpárt egy női ismerősének. A bűncselekménnyel okozott kár a kerékpár lefoglalásával utóbb teljes egészében megtérült.

A többszörösen büntetett előéletű, speciális bűnismétlő vádlottal szemben a járási ügyészség elzárás büntetés kiszabását, valamint háromezer forint erejéig vagyonelkobzás alkalmazását szorgalmazza a Szekszárdi Járásbíróságnál – mondta el dr. Kiss Yvette, a Tolna Vármegyei Főügyészség sajtószóvivője.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában