bárányképző

2018.06.20. 18:18

Önismereti tábor, keresik a J-faktort

Mauthner Ilona, fotó: Makovics Kornél

Keressük a J-faktort címmel önismereti tábor kezdődött e hét elején Alsónyéken, a régi református iskola épületében. Feketéné Takács Andrea református hitoktató, a tábor vezetője elmondta, ez a hét a nagyok (9 és 12 év közötti diákok) hete, a jövő héten pedig a kicsiket, 4-8 év közötti gyerekeket fogadják. A tábor célja, hogy a gyerekek az itt töltött idő alatt rájöjjenek miben jók, miben tehetségesek úgy, hogy azzal egy közösséget tudjanak segíteni.

 

Több mint ötven gyermek vesz részt az önismereti táborban, ahová több településről is jelentkeztek kicsik és nagyok. Öt műhelyben – képzőművészeti, irodalmi, színház, cukrász és bibliai okosító – folyik a képzés, a gyerekek maguk döntik el, hová csatlakoznak. A J-faktor, Jézusra utal, aki nem tartotta meg magának azt a jóságot ami benne lakozott, hanem másokat segített vele. Ez a tábor is ezt a gondolatkört célozta meg. A helyszín nagyon szerencsés, hiszen az udvaron röplabdapálya, trambulin, lengőhinta és többek között medence is szolgálja a gyerekek kikapcsolódását, mondta a tábor vezetője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában