avatás

2018.06.24. 09:30

Széles a kínálat az új boltban

Szeri Árpád, fotó: Makovics Kornél

A község központjában található, presszóval is rendelkező, százhúsz négyzetméteres létesítmény péntek délutáni, ünnepélyes avatásán Krachun Elemér polgármester, Zsalakóné dr. Studer Krisztina, a Bonyhádi Járási Hivatal vezetője, valamint Törőné Jánosik Anita, a Mőcsény–Ker Kft. ügyvezetője köszöntötte a közönséget, köztük Filóné Ferencz Ibolyát, Dr. Bozsolik Róbertet és Haures Csabát, azaz Bonyhád, Bátaszék és Cikó polgármestereit.

Az épületet Barcsik Zoltán evangélikus lelkész és Kürtösi Krisztián katolikus plébános áldotta meg. A nemzetiszín szalagot Zsalakóné dr. Studer Krisztina, Törőné Jánosik Anita, Krachun Elemér, valamint a kivitelező képviseletében Deák Ferenc, a Sugár Építőipari Kft. ügyvezetője vágta át.

A több mint negyvenmillió forintos beruházás három helyinek ad munkát. – Mindig is azon dolgoztunk a testülettel, hogy községünk élhető legyen – jelentette ki Krachun Elemér. – Ennek a törekvésnek a legújabb állomása a régóta várt vegyesbolt. Mőcsény akkor jár jól, ha a helybeliek mostantól itt vásárolnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában