vendéglátás

2018.11.29. 15:30

Szeretetvendégség volt az étteremben

Varga Szilvia

A dombóvári Pannónia étterem másodszor látta vendégül a helyi karitász önkénteseit és az egyházközösség idős tagjait. Húslevesből, borsos tokányból és somlói galuskából álló, közel 100 adag menüebédet szolgáltak fel a rendezvényen, ahol a Szent Orsolya Iskolaközpont fúvós növendékei Pápai István tanár úr vezetésével adtak szép műsort.

− Az együttműködés, a segítő szándék a munkánkban és a mindennapokban is alapvetően fontos. Először a tavalyi évben választottuk az ételosztásnak ezt a formáját, amely úgy gondoljuk, nemcsak egy jó kezdeményezés, hanem a szervezők, a résztvevő kollégák és a tanulók számára is jóleső érzés – osztotta meg gondolatait Tóth Zoltán, az étterem egyik tulajdonosa.

Délben az újdombóvári templomban hagyományteremtő szándékkal Szent Erzsébet-napi karitász szentmisét celebrált dr. Hegedüs János plébános. Széll Mihályné a helyi karitász vezetője a szervezet által alapított Szent Erzsébet Rózsája Díjat Kővágóné Csizmadia Annának és Kásler Bélánénak adta át áldozatos munkájuk elismeréséül az ünnepségen.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában