tánctagozat

2019.01.29. 09:30

Négytagú vizsgabizottság értékelte a tudásukat

Brunner Mónika

Fotó: Máté Réka

Túl vannak a félévi vizsgáikon a bonyhádi Bartók Béla Alapfokú Művészeti Iskola tánctagozatos növendékei: több mint száz gyerek mérettette meg magát nemrég.

– Maratoni napon vagyunk túl, hiszen végigkoordinálni nyolc csoportot, már az egy külön mutatvány – mondta Szarvas Szilvia táncpedagógus. A vizsgák három órán keresztül tartottak. A növendékek tréning gyakorlatokból tettek vizsgát, az előképző 1. osztályosoktól a továbbképző 9. osztályosokig, tizenkét–húsz fős csoportokban. Négytagú vizsgabizottság értékelte a teljesítményüket.

– Pozitív véleményük volt a produkciókról, értékelték a gyerekek fegyelmezett tréning gyakorlatait, és külön kiemelték azok játékos elemeit – mondta Szarvas Szilvia, akinek három korábbi tanítványa, Kulcsár Csenge Kata táncművész, Farkas-Kúti Zsófia moderntánc oktató, Ujvári Bors Benedek, a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatója ült a vizsgabizottságban, valamint Bérces Emese zenetanár, a művészeti iskola tagintézményvezető-helyettese.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában