óvoda

2019.03.23. 15:15

Nagyon számítanak az ovisokra Kisszékelyben

Brunner Mónika

Fotó: Shutterstock

Meghirdették az óvodai beiratkozás időpontját a faluban. Ugyan a szülőknek április végéig még van idejük a beíratásról gondoskodni, de az önkormányzatnál bíznak abban, hogy már ezt megelőzően felmérést tudnak készíteni a leendő ovisok létszámáról. Tartanak ugyanis attól, mi lesz, ha kevesebben jelentkeznek majd a Kerekerdő Óvodába, mint amennyire szükség lenne. Minimum nyolc kisgyerek lenne az ideális, de úgy látják egyelőre, hogy csak három aprósággal tudnak kezdeni szeptemberben. Kellő létszám hiányában szóba kerülhet az óvoda szüneteltetése egy évre.

– Erőn felül vállalkoztunk a létesítmény működtetésére, és bízunk a falunkba beköltöző családokban, valamint azokban, akik máshonnan is szívesen hoznák a gyerekeiket az óvodánkba – tájékoztatta lapunkat Pajor Ágnes polgármester. A jövőbeni elképzelés egy minőségi szolgáltatást nyújtó óvoda kialakítása, „zöld óvoda” programmal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában