Vigyázz, kész, rajt

2019.04.12. 09:30

Sportban vetélkedtek az ovisok

Mauthner Ilona

Fotó: Nagy Ákos

Hatodik alkalommal rendezték meg a Bátaszéki Mikrotérségi Óvodában és Bölcsődében a Vigyázz, kész, rajt elnevezésű, testmozgást elősegítő sportversenyt. Több mint kétszáz óvodás vett részt a versenyeken, három sportágban mérték össze a teljesítményüket a kicsik: futásban, kerékpározásban és úszásban. Tafnerné Hall Erika, az intézmény helyettes vezetője elmondta, a legtöbben futásra jelentkeztek. Korosztályonként történt a megmérettetés, a futás és a kerékpározás esetében a kis-, a középső és a nagycsoportos lányok, illetve fiúk versenyeztek. Míg az úszásnál csak a nagycsoportos lányok és fiúk mérték össze ügyességüket. Mindenki csak egy sportágban nevezhetett.

Az óvoda környéke, a Hunyadi utca, ahol a versenyek egy része zajlott, megtelt érdeklődőkkel. Szülők, nagyszülők, rokonok drukkoltak a kicsiknek. Végül mindenki nyertes lett, hiszen a díjazottakon kívül minden résztvevő egy szívecskés kulcstartót vehetett át.

Az alsónyéki és a pörbölyi tagintézményekből is eljöttek versenyezni az óvodások.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában