Celebfigyelő

2024.05.21. 16:47

Hatalmas bulit csinált Horváth Tamás Szekszárdon

Óriási sikerű koncerttel, Horváth Tamás Béla király téri színpadi fellépésével, fényáradattal zárult május huszadikán hétfő este hivatalosan a Szekszárdi Pünkösdi Fesztivál idei programsorozata. Horváth Tamás zenésztársát, Majkát emlegette a színpadon.

Brunner Mónika

Horváth Tamás óriási sikerű koncertet adott a szekszárdi pünkösdi fesztiválon

Fotó: Mártonfai Dénes

Óriási sikerű koncertet adott Horváth Tamás Szekszárdon, a Szekszárdi Pünkösdi Fesztivál 2024 sztárvendégeként. A közönség vele együtt énekelte a dalokat, sikítottak, tapsoltak, nagy tömeg éljenezte az énekest a Béla király téren. 

Horváth Tamás megkérte a közönséget, hogy kapcsolják be mobiltelefonjaikon a világítást. Sokan tettek eleget a kérésének, fényárba borítva ezzel a koncert helyszínét. Fényáradatban a színpadon sem volt hiány, Horváth Tamás igazán nagy show-t csinált Szekszárdon. 

Még Majoros Pétert, Majkát, a lagziját 2021-ben Szekszárdon tartó zenésztársát is emlegette: 

Innen is jár a taps Majoros Péter Majkának. Hát Majesszal dolgoztunk ezen, gyúrtuk, tényleg formáltuk, olyanná amilyenné, és a végeredmény nekem nagyon tetszett, hát Hál istennek neki is, nem volt egyszerű, főleg az ő részéről. Mélyen tisztelt hölgyeim és uraim, szóljon a Meztelen.

Mint korábban a Borsonline beszámolt róla, Horváth Tamás és Majka nagysikerű, 2018-as dalát két nap alatt több mint egymilliószor látta a közönség.

Milliók hallgatják Horváth Tamás zenéjét 

Horváth Tamás zenész családban született, már kisgyerekként elvarázsolta a muzsikaszó, tudta, hogy a zenével lesz dolga. Soha nem adta fel álmait, pályafutása során sokat kísérletezett, míg végül megtalálta saját stílusát, amely elindította a siker útján. Megmérettette magát a Csillag születik, A Dal című műsorokban, és megnyerte a Sztárban sztár tévéműsort. Rendkívül pozitív személyiség, aki ezt az életszemléletet viszi át a zenéjébe is, dalainak fő üzenete pedig a „merd vállalni önmagad és vállald fel az érzéseidet”. Mára már milliók hallgatják a zenéjét, dalai közkedvelt slágerekké, koncertjei pedig rendre telt házas eseményekké válnak. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!