vetélkedő

2019.04.23. 10:30

Szórakozva bővítették ismereteiket

TN

Fotó: Beküldött fotó

A Solymár Imre Városi Könyvtár föld napi versenyére idén tizenhét páros nevezett. A fiatalok öt állomáson mérték össze tudásukat. Minden állomáson szórakoztató, és egyben ismereteiket bővítő feladatokat kellett megoldaniuk. A vetélkedőn többletpontot szerezhetett az a csapat, amelynek tagjai zöld ruhában és kiegészítőkkel jelentek meg.

A végeredmény a következőképpen alakult: A középiskolás korcsoportban első a Bálint Edina, Deák-Fogarasi Viven duó, a második a Hückl Marcell – Gärtner Csaba páros, a harmadik pedig Juhász Péter – Tatics Levente kettőse lett. Mindannyian a Perczel Mór Szakképző Iskola diákjai.

Az általános iskolás (7-8. osztályos) korcsoportban az alábbiak szerint alakult a sorrend: 1. Illés Dorina, Sigray Karola (Széchenyi I. Ált. Isk. Bonyhád), 2. Varga Katinka, Varga Rebeka (Széchenyi Ált. Isk. Bonyhád), 3. Krasz Luca, Vargyas Panna (Liszt F. Ált. Isk. Mecseknádasd), 4. Schnell Tamás, Schmidt Zsófia (Petőfi S. Evangélikus Ált. Isk.), 5. Antal Zita, Bogos Lili (Perczel M. Ált. Isk. Cikó).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában