rendőrségi hírek

2019.06.03. 19:10

Bemutatták a rendőri pályát Ozorán

Ihárosi Ibolya

Fotó: TMRFK

Rendészeti napot szerveztek az Ozorai általános iskolában a megyei rendőr-főkapitányság és a palánki rendészeti képzésben résztvevő diákok közreműködésével a közelmúltban. A lányok és a fiúk nyolc-nyolc, egyenként négyfős csapatban mérték össze tudásukat. Az erőnléti feladatok között a legnépszerűbb a váltófutás, a fekvőtámasz, a hajlított karú függés és a felülés voltak.

A rendészeti napon azok a diákok is jól érezhették magukat, akik a versenyben nem vettek részt, mert nekik számos játékos feladatot találtak ki a szervezők. Az eredményhirdetés előtt a palánki Csapó Dániel szakgimnázium rendészeti képzésben résztvevő diákjai tartottak önvédelmi bemutatót az ozorai iskolásoknak. A program végén a legjobbak kupát kaptak, és a helyi kisebbségi önkormányzat jóvoltából minden gyerek ajándékkal térhetett haza.

A nap célja a felhőtlen szórakozáson kívül, a rendészeti pálya népszerűsítése volt, tájékoztatta lapunkat Komlósiné Kiss Anett, a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában