kitüntetések

2019.06.27. 19:10

Elismeréseket adtak át az ügyészség napján

Ihárosi Ibolya

Fotó: Shutterstock illusztráció

Kimagasló szakmai életútjának elismeréseként emlékgyűrűt adományozott Müllerné dr. Bognár Katalin címzetes fellebbviteli főügyészségi ügyésznek, Tolna megyei főügyész-helyettesnek az ügyészség napja alkalmából a budapesti ünnepségen dr. Polt Péter legfőbb ügyész az Igazságügyi Palota dísztermében.

Kiemelkedő színvonalon és hivatástudattal végzett munkájáért Magyar István-díjban részesült Horváthné dr. Völgyi Judit tamási járási ügyészségi ügyész. Mint ismeretes, az első hazai ügyészi törvény 1871. június 10-i kihirdetésének évfordulója 1991 óta az ügyészség ünnepnapja.

A Tolna Megyei Főügyészségen tartott megemlékezésen Himmelné dr. Ökrös Mária Magdolna megbízott megyei főügyész eredményes munkáért oklevelet adott át dr. Gáspár Zsuzsanna szekszárdi járási ügyészségi alügyésznek, Börcsök Margit főügyészségi írnoknak, és Akkerman Imrénének a paksi járási ügyészségi fizikai dolgozójának, tájékoztatta lapunkat dr. Páli Péter, a megyei főügyészség helyettes sajtószóvivője.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában