pedagógusnap

2019.06.02. 18:10

Két tanítót ismertek el Pakson

Hanol Erzsébet

Fotó: Molnár Gyula

A pedagógusnapi városi ünnepséget rendezték pénteken Pakson, a Csengey Dénes Kulturális Központban. Szabó Péter polgármester köszöntője után átadták a Gyermekeinkért díjat. Az elismerést idén Ziliziné Petrik Klára (képünkön), a Bezerédj Általános Iskola tanítója és Nagy Márta, a Paksi Balogh Antal Katolikus Általános Iskola pedagógusa vehette át. Mindkettejük méltatásában elhangzott, hogy hivatástudat, gyermek- és szakmaszeretet, a közösségért érzett felelősség jellemezi a munkájukat, amit sok száz kisdiák és szüleik elismerése övez.

A Gyermekeinkért díjat az oktató-nevelő munkát végző pedagógusok és pedagógiai szakszolgálati tevékenységet ellátók munkájának elismerésére alapította az önkormányzat. A díjazottak személyére javaslatot tehet minden paksi lakos, paksi székhellyel rendelkező jogi személy, valamint jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, méltatva a jelöltet.

A pénteki ünnepséget a Tűzvirág Táncegyüttes Don Quijote című táncelőadása zárta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában