felújítás

2019.06.27. 15:30

Munkásszálló lett az Elíziumból

Brunner Mónika

Forrás: Shutterstock

Fotó: Illusztráció

A hőgyészi Apponyi Kastély mellett található egykori Elízium épület jelenleg munkásszállóként üzemel. Az épületet ősszel vette bérbe a Spirit of Europe Kft., amelynek fő tevékenysége a vagyonkezelés, a cég székhelye a fővárosban található. Wilhelm Péter ügyvezető igazgató elmondta, hogy az egész épületet felújították, rendbe hozták, hogy a munkásokat megfelelő körülmények között tudják elszállásolni.

– Megállapodást kötöttünk egy munkaerő-közvetítő céggel, így az általuk közvetített dolgozóknak biztosítunk lakhatást. Az épületben harminc szoba található, mindkét emelethez egy nagy konyha tartozik – tette hozzá az ügyvezető igazgató.

Az Elízium modern épülete az Apponyi-kastélytól alig száz méterre található. A szobák diszkrét egyszerűséget sugallnak, és minden kényelmi igényt kielégítenek. A berendezésének stílusa, modern, fiatalos, és felszereltségben megegyezik a kastélyszobákkal, az épület mögött egy kis patak van, amiben halak és kacsák úszkálnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában