képviselő-testület

2019.06.06. 16:20

Paksi ingatlanokra tesz vételi ajánlatot az önkormányzat

Hanol Erzsébet

Fotó: Shutterstock illusztráció

Az értékbecslést követően vételi ajánlatot tesz az önkormányzat a Táncsics park és a volt konzervgyár területén lévő ingatlanokra – határozott legutóbbi rendkívüli ülésén a testület. Abban az övezetben szeretnék kialakítani az új városközpontot, az állam pedig egy integrált katasztrófavédelmi, rendészeti, igazgatási központot. – Az államtitkárság kérésére dél felől, a Nyárfa utcától haladva 13 ingatlantulajdonost keresünk meg vételi ajánlattal, a későbbiekben északi irányban folytatjuk az ingatlanvételt a Táncsics parkig – nyilatkozta a Paksihirnok.hu oldalnak Szabó Péter polgármester.

A tervezett új sportcsarnok és jégcsarnok építése kapcsán szintén ingatlanvételről határoztak a képviselők. Az önkormányzat az építéséhez szükséges ingatlanok tulajdonviszonyának rendezését vállalta, a sportcsarnok építését pedig az Atomerőmű Sportegyesület TAO-pénzből.

Kisajátításra akkor lesz szükség az érintett területeken, ha a vételi ajánlatot valamilyen okból nem fogadja el a tulajdonos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában