családi nap

2019.07.11. 16:20

Vadászok tartottak családi napot

Mauthner Ilona

Fotó: Beküldött fotó

A Bátaszéki Vadásztársaság nagy sikerű családi napot szervezett az elmúlt hétvégén a Várdomb melletti Garai pincészetnél. A rendezvényre ötventagú társaság jött össze, ebből tizenöten különböző korú gyermekek voltak.

Az elnöki megnyitó után a kicsik gyorsan elfoglalták a légvárat és a kézműves asztalt, ahol az ismert bátaszéki cukrász, aki egyben vadásztárs is, beszállt a kis szorgoskodók elkápráztatásába ügyes kézművesfigura-készítő fogásaival. A felnőttek közben saját készítésű házi szalámikkal és pálinkával versenyeztek.

A felnőtteknek Bozóki László Afrika-vadász, a gyerekeknek pedig Kelemen Gábor hivatásos vadász tartott érdekfeszítő előadást. Az étkezést a Garai pincészet kínálata és két vadásztárs, Mayer Orbán és Barna István kitűnő birkapörköltje tette emlékezetessé.

A nap íjászbemutatóval és rangosan díjazott versennyel folytatódott. Nem maradt el a lőkészséget javító légpuskaés digitálislégpuska-bemutató sem. A nap végén minden korosztály egy kis szellemi vetélkedőn is megmutathatta vadászati ismereteit, amit oklevéllel és kisebb jutalmakkal értékelt a vadásztársaság vezetése.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában