kéményseprés

2019.08.16. 10:30

Szánjon harminc percet családja biztonságára!

TN

Forrás: Shutterstock

Fotó: Illusztráció

A fűtési szezonon kívüli időszakban a kéményseprők kevésbé leterheltek, így április végétől augusztus végéig az ügyintézés gyorsabb. A kémények időszakos ellenőrzése a magánszemélyek számára már több mint két éve ingyenes. Ha valaki családi házban él, és oda nincs bejegyezve gazdálkodó szervezet, akkor a kéményseprő akkor jön, amikorra a kéménytulajdonos időpontot foglal. A kémény ellenőrzése mindössze harminc percet vesz igénybe.

Tolna megyében a katasztrófavédelem kéményseprőipari szervezete végzi a lakossági égéstermék-elvezetők rendszeres felülvizsgálatát. A kéményseprés igénylése és időpontja egyeztethető a 1818-as, ingyenesen hívható telefonszámon. Aki az ellenőrzéshez az online ügyintézést választja, a honlapon előre megadhat két-három megfelelő napot. Ebben az esetben a kéményseprők telefonon felveszik az ügyféllel a kapcsolatot. A katasztrófavédelem kéményseprői gyakran tájékoztató levelekkel járják végig a településeket. Ilyenkor lehetőség van az ellenőrzés azonnali elvégeztetésére is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában