Bursa Hungarica

2019.09.23. 19:10

Idén is meghirdették Pakson a Bursa ösztöndíjpályázatot

Brunner Mónika

Forrás: Shutterstock

Fotó: Illusztráció

A város önkormányzata idén is csatlakozott a Bursa Hungarica ösztöndíjpályázathoz, tájékoztatott a Paksi Polgármesteri Hivatal.

A Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjrendszer célja, hogy az esélyteremtés érdekében támogassa a hátrányos helyzetű, szociálisan rászoruló fiatalok felsőoktatásban való részvételét. Az „A” típusú pályázat a már felsőoktatásban tanuló hallgatóknak szól, a „B” típusú pedig azoknak, akik most kezdik meg a tanulmányaikat a felsőoktatásban.

Az ösztöndíj igényléséhez első lépésben regisztrálni kell a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési rendszerbe. Aki már korábban megtette, az a meglévő felhasználói névvel és jelszóval automatikusan be tud lépni. Pályázati űrlapot is innen kell nyomtatni, és azt kitöltve a települési önkormányzatnál legkésőbb 2019. november 5-ig leadni. A részletes pályázati kiírások a város honlapján érhetők el. További információ a polgármesteri hivatal első emeletén Vasadi Andrásné csoportvezetőnél (Tel.: 75/500-503; e-mail: [email protected]) kérhető.

A pályázatokat december 5-ig bírálják el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában