Magyar Közút

2019.10.15. 19:10

Szerdán szünetelnek az Útinform online szolgáltatásai

Október 16-án, szerdán 17 órától várhatóan 21 óráig a Magyar Közút Nonprofit Zrt. informatikai rendszerfrissítést hajt végre, ezért átmenetileg nem lesznek elérhetőek az Útinform online szolgáltatásai és a társaság honlapja, így az e-ügyfélszolgálati bejelentő felülete sem.

TEOL

Forrás: Shutterstock

Fotó: Illusztráció

A tervezett karbantartás az utinform.hu weboldal és a kapcsolódó informatikai rendszerek teljes felületét érinti, így például nem lesznek elérhetőek a közúti kameraképek sem a jelzett időszakban. Aktuális forgalmi információkkal kapcsolatban ugyanakkor ebben az időszakban is elérhetőek lesznek az Útinform diszpécserei telefonon, a +36-1-336-2400 számon.

A frissítés miatt átmenetileg szünetelni fog a kozut.hu oldal is, és az ezen keresztül elérhető e-ügyfélszolgálati felület, az uvreoffice.kozut.hu, melyen keresztül útvonalengedélyek kérhetőek, illetve a KIRA közlekedési információs rendszer és adatbázis is.

A rendszerfrissítés ideje alatt a Magyar Közút Nonprofit Zrt. az érdeklődők és a közlekedők türelmét és megértését kéri.

További információ kérhető a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Kommunikációs osztályának email címén.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában