rangsor

2019.11.19. 15:30

A szekszárdi kar a legjobb a képzésben

Ihárosi Ibolya

Fotó: Mártonfai Dénes

A pedagógusképzés területén az óvodapedagógus és a tanító szakok legjobb képzőhelyének a Pécsi Tudományegyetem Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kara bizonyult.

A Figyelő Felsőoktatási rangsorának 2019/2020-as részeként idén is elkészült a magyarországi egyetemek és főiskolák abszolút rangsora, ami tartalmazza az egyes képzési területek és legnépszerűbb szakok kari rangsorát is. A Figyelő szakértői által összeállított indikátorok alapján valamennyi magyar pedagógusképző intézmény teljesítményét értékelték. A lista hasznos információt kínál a felvételi előtt állóknak, gazdasági szakembereknek, intézmény- és cégvezetőknek. – Ez az eredmény a karon zajló magas színvonalú oktatási és tudományos munka gyümölcse, ami mögött az új pedagógiai irányzatok iránti nyitottság és gyakorlatorientált képzés rejlik – nyilatkozta prof. dr. Szécsi Gábor, a PTE KPVK dékánja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában