egészségház épült

2019.11.14. 19:10

Ahol az orvos és a beteg is könnyen megszokhatja a jót

Wessely Gábor

Elkészült a faddi egészségház, az orvosok már el is kezdték a beköltözést. Fülöp János polgármester tájékoztatása szerint, volt némi időbeni csúszás, de a kivitelezési költségek nagyjából a tervezettnek megfelelően alakultak. A kétszázhúszmilliós összköltségű beruházás részben TOP-os (Terület- és Településfejlesztési Operatív Program) pályázaton elnyert pénzből, részint a Jövőnk Energiája Térségfejlesztő Alapítvány támogatásából, és némi önerőből valósult meg. Ebben az összegben benne van a bútorzat, az orvostechnikai eszközök és berendezések ára, a közműrákötések költsége, valamint a környezetrendezés, a parkolók kialakítása is.

– A jót könnyű megszokni – mondja dr. Ulrich Hedvig fogorvos, aki attól tartott, hogy sajnálni fogja a régi helyét, de már örömmel rendel a korszerű épületben. A többiek sem késlekednek. Itt kap helyet a két körzeti orvos – dr. Mosonyi Erzsébet és dr. Percsi Petra –, a gyermekorvos – dr. Boros Hilda –, továbbá a két védőnő: Guld Ágnes és Rózsáné Benedek Erzsébet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában