Hálás a város munkájukért

2019.11.13. 12:30

Ferenczi Jánosné vehette át a Segítő kéz kitüntetést

Hanol Erzsébet

Fotó: Molnár Gyula

A Szociális Munka Napja alkalmából rendezett ünnepségen köszöntötte Szabó Péter polgármester a város szociális intézményeiben dolgozókat. A keddi ünnepségen adták át a Segítő kéz kitüntetést, amelyet azok elismerésére alapított az önkormányzat, akik hozzájárultak a város szociális és gyermekjóléti ellátásának javításához, e tevékenységük során kimagasló teljesítményt nyújtottak. A díjat kétévente ítélik oda, idén Ferenczi Jánosné, a Paksi Kistérségi Szociális Központ Idősek és Fogyatékosok Nappali ellátójának munkatársa kapta.

Ferenczi Jánosné Szabó Pétertől vette át a díjat Fotó: Molnár Gyula

Méltatásában elhangzott, hogy általános ápolói és védőnői szakképesítését 1980-ban szerezte. 1988 óta dolgozik az intézményben az idős ellátás területén. Korábban a jelzőrendszeres házigondozásban vett részt, majd az idősek nappali ellátójában vállalt feladatot.

Munkatársai, felettesei mindig számíthatnak rá. A mindennapi munkához, amit a mai napig örömmel végez, a legnagyobb motivációt az adja számára, hogy érzi, milyen nagy szükség van rá, és tudja, hogy gondozottai várják nap mint nap.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában