kirándulás

2020.01.21. 09:30

Lelkesen szurkoltak a hőgyészi diákok

Brunner Mónika

Forrás: Beküldött fotó

Még az év elején jártak Győrben a Hőgyészi Hegyhát Általános Iskola tanulói, az élményeikről tájékoztatták lapunkat a tanárok.

– Január 4-én Győrbe utaztunk, mivel intézményünk a „Kézilabda az iskolában” program résztvevője, így tanulóinknak ingyen jegyet biztosítottak a Magyarország–Csehország férfi kézilabda mérkőzésre. A gyerekek izgatottan várták ezt a napot, már útközben lobogtatták a magyar zászlót és zengett a Ria-Ria-Hungária! Miután megcsodáltuk a Győri Audi Arénát, piros-fehér-zöldre festettük az arcunkat és elfoglaltuk remek helyünket a lelátón, a kapu mögött. Az M4 Sport élőben közvetítette a meccset. A játékosok bemutatása után pedig a hőgyészi gyerekeket vette a kamera. A magyar csapat szinte végig vezetve magabiztos győzelmet aratott. Élményekkel gazdagon térhettünk haza Győrből – mesélték az oktatási intézmény tanárai.

Mint ismeretes, a magyar férfi kézilabda-válogatott 27-24-re győzte le Csehországot. A két együttes 29. egymás elleni meccsén a magyarok huszadik alkalommal nyertek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában