mozaikkereső

2020.02.03. 17:30

Kocsi Klára Ilona nyerte meg az egymillió forintos utalványt

Átvették nyereményüket a Tolnai Népújság 2019-es Mozaikkereső nyertesei. Az országos játékot másodszor szervezték meg, mondta Finta Viktor, a Népújság főszerkesztője az értékes nyeremények átadásakor.

Foray Nándor

2020.02.03 Szekszárd, A Tolnai Népújság szerkesztőségében Finta Viktor főszerkesztő átadta a Mozaik játék szerencsés nyerteseinek a díjakat. Fotó: Makovics Kornél

Fotó: Makovics Kornél

Kocsi Klára Ilona Németkérről vehette át az egymillió forintos Edenred utalványt. Jónak találja a játékot, minden évben játszik, de soha nem gondolta volna, hogy nyerni is fog. Más játékokon csak apróbb nyereményekben részesült, csokoládéra vagy egy liter üdítőre tett szert. A jelentős összegnek a család is nagyon örült. Klára régóta előfizető, de egyébként is ismeri a Tolnai Népújságot, hiszen huszonegy évig postai kézbesítő volt.

A tengelici Buják Imre egy laptopot vihetett haza. Tulajdonképpen a neje vett részt a játékban. Karácsonyra megjöttek az unokák, és az asszony a nagyobbik, tízéves lányunokára bízta, hogy folytassa a kivágós-ragasztós játékot. Korábban nem vettek részt efféle nyereményjátékon. Amióta van az újság, azóta – egy év megszakítással – előfizetők.

A szekszárdi Simon Péter is azt nyilatkozta, hogy a nejével közösen játszottak. Reménykedtek a nyereményben, mely ezúttal egy robotporszívó volt. Régi Népújság-előfizetők, több évtizede. Szimpatikusnak találja, hogy környezetünkről van benne szó, a helyiekről és a megyeiekről, és vannak érdekes hírek.

Cseh László tolnai lakos nyerte a wellnesst. Ha van lehetőség, általában játszik, de még soha nem nyert semmit, úgyhogy amikor a nevét meglátta, roppantul örült. Nem szokta feladni. Most az egész család boldog. A lapot öt évtizede olvassa. Amíg aktív dolgozó volt, munkahelyén forgatta nap mint nap, tizenkét éve lett előfizető. Tetszik neki az újság összetétele, a mellékletek is. Mindenevő: a sporttal kezdi, de elolvas mindent.

Sebestyén András egy konyhai robotgép gazdája lett. Korábban nem nyert ilyen játékon, természetesen a családja is örül. 1976 őszén került Závodra, azóta mindig jár nekik a Tolnai Népújság. Általában hátulról halad visszafelé, a sport nagyon érdekli. De a megyével kapcsolatos egyéb dolgok is, hiszen itt laknak.

A Tolnai Népújság sem tökéletes

A nyertesek a Tolnai Népújság gyenge pontjairól is megosztották véleményüket. Buják Imre úgy látja, nem olyan színes, mint amilyennek lennie kellene. Sebestyén Andrást elsősorban a helyesírási hibák zavarják. Simon Péter azt kifogásolta, hogy a felsorolt tévéműsorokhoz minden áldott nap ugyanaz a szöveg tartozik, így elég lenne egy két héttel ezelőtti lapszámot kézbe venni. Véleménye szerint változatosabbá tenné ezt a rovatot, ha több, illetve mindig más csatorna kínálatát szemléznék. Egyúttal azt is szóvá tette, hogy hetenként jönnek hírek eltűnt gyerekekről, és nem érti, hogy ez hogy lehetséges. Nem figyelnek oda rájuk? – tette fel a kérdést. A gyakori eltűnések körülményeinek utána kellene járni, és tenni ellene – véli.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában