mérnökbál

2020.02.11. 09:30

Néptánc és humor emelte a jó hangulatot

Szeri Árpád

Farsangi mérnökbálnak adott otthont a múlt szombaton a szekszárdi Babits Mihály Kulturális Központ. A Tolna Megyei Mérnöki Kamara rendezvényén a különböző területeken dolgozó szakemberek és családtagjaik ünnepeltek együtt, s elfogadták a meghívást a Heves, Nógrád és Somogy megyei kamarák elnökei is. Megérkezett a Paks II beruházáson dolgozó orosz mérnök vezetők tíztagú csapata is.

A megjelenteket Palotásné Kővári Terézia, a Tolna Megyei Kamara elnöke köszöntötte. Ezt követően a bál korelnöke, a nyolcvanhárom éves dr. Hajtó Ödön, a Magyar Mérnöki Kamara alapító elnöke tartott üdvözlő beszédet. Süli János, a Paks II bővítéséért felelős tárca nélküli miniszter arra biztatta a kollégákat, hogy bátran vállaljanak feladatokat a bővítésből származó munkákból. Ugyancsak köszöntötte a jelenlévőket Ács Rezső, Szekszárd polgármestere is.

A sorban az immár 24. mérnökbálon felléptek a Bartina Néptánc Egyesület táncosai, a vacsoránál Bihari Gellért humorista szórakoztatta a közönséget, a zenéről pedig a Joy partyzenekar gondoskodott.

Ezek is érdekelhetik