Becsukott a piac és a fürdő is Tamásiban

Brunner Mónika

Forrás: MW-archívum

Fotó: Balázs László

Rendkívüli közleményt adott ki a város önkormányzata, amelyet hivatalos honlapjukon tettek közzé. Eszerint hétfőtől bezárták a Tamási Művelődési Központot, a Könnyü László Városi Könyvtárat március harmincadikáig.

A múlt héten átadott Tamási Sportok Háza és a Tamási Termál Fürdő határozatlan időre zár be, pedig az utóbbi vezetősége a múlt héten a Facebookra felhelyezett közleményében még arról tájékoztatott, hogy nyitva tartanak. Tamási honlapján az is elérhető, hogy az Építő- és Városüzemeltető Kft. által üzemeltetett heti piac előre meg nem határozható időpontig szünetel. A Piac téren található üzletek azonban a rendes nyitvatartási rendjük szerint működnek tovább. A Tamási és Környéke Szociális Központ által nyújtott szolgáltatások közül a szociális étkezés, házi segítségnyújtás, családi és gyermekjóléti szolgáltatás továbbra is működik.

Az idősek és demens személyek nappali ellátását az otthonaikban biztosítják. Az idős lakosság vonatkozásában az új igényeket folyamatosan felmérik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában