programajánló

2020.03.02. 21:16

Böjte Csaba Paksra látogat kedden

Hanol Erzsébet

20191015_Szekszárd_Böjte Csaba látogatása Szekszárdon_Foto:Mártonfai Dénes/MD Tolnai Népújság

Fotó: Mártonfai Dénes

Böjte Csaba ferences rendi szerzetest, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány alapítóját látják vendégül március 3-án, kedden Pakson. Előbb az Energetikai Szakgimnázium (ESZI) és a Balogh Antal katolikus iskola diákjainak tart zártkörű előadást, aztán – szintén zártkörűen – utóbbi intézmény pedagógusainak.

Látogatásának nyilvános programja lesz viszont az a 14.45-kor, az ESZI-ben nyíló tárlat, amelyen az alapítvány otthonaiban gondozott gyerekek rajzai tekinthetők meg. Erre minden érdeklődőt szeretettel várnak, ám felnőtteknek egy tábla csoki, gyerekeknek és nyugdíjasoknak egy szelet csokoládé a belépő. Ugyanezt kérik azoktól is, akik részt szeretnének venni azon a szentmisén, amelyet 18 órától a belvárosi Jézus Szíve templomban mutat be Böjte Csaba.

A ferences rendi szerzetes tavaly is járt Pakson. Ugyancsak februárban szintén tartott előadást az ESZI diákjainak, illetve megnyitotta az árvák által készített rajzokat bemutató kiállítást az iskola aulájában.

Borítóképünkön: Böjte Csaba tavaly Szekszárdra is ellátogatott

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában