Gyermekeinkért kitüntetés

2020.04.01. 13:00

Pedagógusok díjazására tehetnek javaslatot

Hanol Erzsébet

Fotó: Shutterstock illusztráció

A Gyermekeinkért kitüntetés idei díjazottjainak személyére vár javaslatokat a paksi önkormányzat, amelyet az oktató-nevelő munkát végző pedagógusok és pedagógiai szakszolgálati tevékenységet ellátóknak a gyermekek harmonikus személyiség formálásában huzamosan végzett munkájának elismerésére alapított a testület.

Javaslatot tehet minden paksi lakos, paksi székhellyel rendelkező jogi személy, valamint jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet. Az írásos ajánlásnak tartalmaznia kell a jelölt azon teljesítményét, ami méltóvá teszi a kitüntetésre. A felterjesztéseket 2020. április 14-én (kedd) 16 óráig lehet benyújtani dr. Blazsek Balázs címzetes főjegyzőhöz. A kitüntetésben évente két személy részesülhet, a díjat a pedagógusnap alkalmából rendezett városi ünnepségen adják át június első vasárnapján – írták a polgármesteri hivatal turisztikai, városmarketing és kommunikációs csoportjának közleményében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában