találkozó

2020.07.17. 19:10

Ez volt az első kórustalálkozó Mucsfán

Brunner Mónika

Forrás: Beküldött fotó

Hagyományteremtő szándékkal rendezték meg a régóta tervezett I. Mucsfai Kórustalálkozót, amelynek múlt szombaton adott otthont a helyi kultúrotthon. A műsor a Zombai Férfikar, a Zombai Nőikar és a Mucsfai vegyes kar fellépésével kezdődött, majd meglepetésvendégek is érkeztek: Farkas Béla és a párkányi Vecserka Péter, mindketten tárogatón játszottak gyönyörű dallamokat.

Az eseményen részt vett Katona Csaba, a település polgármestere is. A kórustalálkozóval a szervezők célja, hogy a megyei énekkarok közelebb kerüljenek egymáshoz, és minden évben más és más énekkarokkal ismerkedhessenek meg, köthessenek barátságot. Megköszönték Illés Antalnak a remek fotókat, videófelvételeket, Rippert Zoltánnak, hogy harmonikával kísérte őket, és az énekkar tagjainak a támogatást. A rendezvény főszervezője Biliczkiné Máté Mária volt. Tapasztalataikat úgy összegezték, hogy egy remek, felejthetetlen délutánt töltöttek együtt, és a továbbiakban mindenkinek jó egészséget és kitartást kívántak a jövőbeni munkájukhoz.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában