megmérettetés

2020.07.26. 14:30

Keresik a legszebb portákat Tamásiban

Brunner Mónika

Forrás: Shutterstock

A tamási önkormányzat meghirdette a „Tiszta Porta, Virágos Kert” programot. Célja, hogy a városban élők elismerjék, értékeljék azokat, akik tevékenyen részt vesznek közvetlen környezetük rendezettebbé, szebbé tételében.

Munkacsoportjuk, bizottságuk kertészeti szakemberek, a polgármesteri hivatal munkatársai, civil szervezetek tagjai. A bizottság augusztus elseje és harmincegyedike között a város bejárása alkalmával pontozza és írja össze az elismerésre alkalmas portákat, ingatlanokat. Elsődleges szempontjuk az ápoltság, rendezettség.

Négy kategóriában értékelnek, különdíjat is átadnak. Azok az ingatlantulajdonosok, akiket a bizottság arra érdemesnek talál, „Tiszta porta virágos kert” feliratú emléklapot kapnak. Az első, második, harmadik helyezettek húszezer, tizenötezer, tízezer forint értékű vásárlási utalványt vehetnek át. A díjakat szeptemberben adják oda. További részletek a város honlapján érhetők el.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában