alkotótábor

2020.08.11. 09:30

Közösségé kovácsolta őket az alkotás

Brunner Mónika

Fotó: Beküldött fotó

Öt-hat megyéből érkeztek vendégek a tamási katolikus gimnázium kollégiumában tartott alkotótáborba júliusban. Tóth Attiláné Szalay Ágnes szervező elmondta, több mint egy tucatnyian voltak. Sokan évek óta visszatérő vendégek, a baráti társaság tagjai többnyire idősebb korosztályból kerülnek ki. Az idei évi összejövetelük is kiváló hangulatban zajlott.

– Igazi közösségé kovácsolódtunk alkotás közben, egymás munkáját elismeréssel vagy kritikával segítettük. Festettünk, rajzoltunk, a grafika, az olajfesték, a pasztell műfajok technikáit alkalmaztuk. Az ehhez szükséges eszközöket mindenki hozta magával – tette hozzá. Az egy hét alatt átlagosan három-négy képet alkottak meg a résztvevők. Ebből egyet hálából minden táborozó felajánlott a helyet adó gimnázium számára.

Igazi közösségé kovácsolódtak alkotás közben (Beküldött fotó)

– Ahogy minden évben, az idei táborban is jelen volt egy faragóművész, aki egyben bűvész is. Egyik este csodálattal néztük a rögtönzött műsorát – tette hozzá Ágnes.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában