Tizennyolccal emelkedett a fertőzöttek száma

TEOL

Budapest, 2020. május 20. Kun Tímea osztályos orvos a koronavírussal fertőzött betegek fogadására kialakított osztályon a fővárosi Szent János Kórházban 2020. május 14-én. MTI/Balogh Zoltán

Forrás: MTI

Fotó: Balogh Zoltán

Szeptember eleje óta apránként, de folyamatosan nő a Tolna megyében azonosított fertőzöttek száma a koronavirus.gov.hu kormányzati portál vírustérképe szerint. A mai, legfrissebb adatok tizennyolc új esetet derítettek fel (az eddigi napi rekord tizenkilenc volt szeptember 18-án) az elmúlt huszonnégy órában, ezzel a járvány kezdete óta regisztrált fertőzöttek száma kétszázhuszonegyre módosult Tolnában (csak emlékeztetőül: a hónap első napján harminchárom igazolt vírusgazdáról tudtak).

Fotó: koronavirus.gov.hu

Országosan 951 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (Covid-19), ezzel 20 450 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 8 krónikus beteg, így az elhunytak száma 702 főre emelkedett, 4644-en pedig már meggyógyultak. Az aktív fertőzöttek száma 15 104 fő a szerda reggeli kormányzati közlés szerint.

Borítókép: illusztráció

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában