vadállatok

2020.10.13. 19:10

Riadalomra sem volt idő Iregszemcsén

Brunner Mónika

Fotó: TMKI

Riadalomra sem volt ideje a lakosoknak, amikor egy vadállatokat, oroszlánt és tigrist szállító kamion szalagkorlátnak ütközött a településen. A helyzethez képest minden jól végződött.

– A kamion az újiregi útról érkezett befele, aztán megtörtént a becsapódás. A vadállatok nem szabadultak ki a teherautóból, gyorsan megoldódott a helyzet. Iregszemcsén minden évben vannak cirkuszi előadások, utoljára másfél héttel ezelőtt voltak – mondta lapunknak Tóth Szabolcs polgármester.

Mint ismert, a műszaki mentést a tamási önkormányzati tűzoltók végezték. A szalagkorlátnak és betongyámnak támaszkodó tehergépjárművet erőgépek támogatásával húzták vissza a patak irányából, majd egy daru és egy kamionmentő segítségével állították vissza a műútra. Embereknek, állatoknak nem esett baja. A múlt hét kedden azonban a településen halálos baleset történt: két személyautó ütközött a 65-ös főúton, a Rákóczi utcában. Az egyik gépjármű vezetője, egy újiregi férfi súlyos sérüléseket szenvedett, nem élte túl a karambolt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában