összefogás

2020.11.11. 19:10

Könyvvásárlással segíthetjük az autistákat

Foray Nándor

Fotó: Beküldött kép

Autizmussal élő gyermekek nyári táboroztatása céljából támogatható A Gemenc ma című szép és nagy sikerű fényképalbum.

A könyv kitalálója és kiadója Vitéz Attila műgyűjtő, aki kétszáz példányt jótékonykodásra fordít. A Gemenc ma album László Anasztázia hobbi-természetfotós műveit és az azokhoz kapcsolódó idézeteket tartalmazza. – Leginkább a párás hajnalokat szeretem, amikor minden aranyban úszik és a természettel együtt ébredek – olvasható a könyvben. Az Esőmanók, Tolna Megyei Autista Gyermekekért Közhasznú Egyesületet mint támogatandó civil szervezetet Szűcs Anita marketinges ajánlotta Vitéz Attilának.

Vitéz elárulta: meglátta László Anasztázia fényképeit, és megfogta a stílus, rá így esett a választása. A Gemenc ma két évvel ezelőtt jelent meg, s nagy sikert aratott. A segítésre pedig a koronavírus-járványnak már tavaszi hulláma alatt kereste a lehetőséget. Az Esőmanók Egyesület vezetőségi tagja, Vizdár-Lőczi Gizella gyönyörűnek találja a gemenci fotókat.

Fotó: Beküldött kép

A Gemenc ma című fényképalbumért az Esőmanók Egyesületnél lehet ajánlatokat tenni, hatezer forinttól indul a licit. Készpénz és utalás egyaránt elfogadott, utalás esetén két nap múlva vehető át a könyv a szekszárdi sportcsarnok épületénél. A felajánlott összegekből jövőre nyári tábort rendeznek autista gyerekek részére.

További részletekről tájékoztat az Esomanok.hu honlap, az Esőmanók Tolna Megyei Autistákért Egyesület Facebook-oldal és Vizdár-Lőczi Gizella vezetőségi tag.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában